При приготуванні гречаної розсипчастої каші на 1кг
гречаної підсмаженої крупи використовують рідини:
При приготуванні розсипчастих каш вершкове масло
найкраще додавати:
Розсипчасті каші залишають для упрівання в жаровій шафі
при температурі:
Перлову розсипчасту кашу зберігають протягом:
При приготуванні каші грибної чумацької використовують
крупу:
Манну кашу варять:
Які крупи не використовують для приготування рідких
каш:
Рідкою вважається каша вихід якої становить:
До смаженої риби, як гарнір можна подати:
Гарнір з розсипчастого рису не рекомендують подавати:
Визначте консистенцію каші: зерна частково розварені,
але не злипаються, при температурі 60-70ºС тримаються на
тарілці гіркою:
Готові каші зберігають:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома