Приготування котлетної маси з риби та напівфабрикатів з неї

Додано: 14 грудня 2023
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Як розбирають рибу для приготування рибної котлетної маси?

варіанти відповідей

на філе із шкірою та кістками;

на філе із шкірою без кісток

на філе без шкіри та кісток;

на шматки-кругляки.

Запитання 2

В якому цеху готують рибну котлетну масу?

варіанти відповідей

в м'ясному;

в м'ясо-рибному;

в гарячому;

в холодному

Запитання 3

Який хліб додають до рибної котлетної маси?

варіанти відповідей

свіжий пшеничний;

житній;

черствий пшеничний;

черствий житній

Запитання 4

До складу котлетної маси з риби входять такі продукти:

варіанти відповідей

м'якоть риби, пшеничний хліб, вода або молоко, сіль, перець;

м'якоть риби, пшеничний хліб, сіль, перець;

м'якоть риби, вода або молоко, сіль, перець;

м'якоть риби, хліб, сіль.

Запитання 5

Які напівфабрикати готують з рибної котлетної маси?

варіанти відповідей

січеники рибні українські;

шніцель рибний натуральний;

тільне;

котлета "Бригантина".

Запитання 6

Якщо котлетна рибна маса в'язка, то до неї додають:

варіанти відповідей

вершкове масло;

охолоджену варену рибу;

сирі яйця;

свинячий жир

Запитання 7

Які напівфабрикати з рибної котлетної маси готують з начинкою?

варіанти відповідей

тюфтельки;

тільне;

зрази;

рулет

Запитання 8

Який напівфабрикат з рибної котлетної маси має форму кульок?

варіанти відповідей

тільне;

зрази:

тюфтельки;

биточки

Запитання 9

Яка норма хліба на 1 кг м'якоті риби для приготування котлетної маси?

варіанти відповідей

350 г;

250 г;

350-400 г;

150 г

Запитання 10

В чому панірують напівфабрикат "тільне"?

варіанти відповідей

в борошні;

в сухарях;

в яйці і сухарях;

в хлібній паніровці.

Запитання 11

Як формують рулет з котлетної рибної маси?

варіанти відповідей

котлетну масу кладуть на мокру харчову плівку у вигляді кружальця 1см завтовшки, посередині кладуть фарш, краї з'єднують так, щоб один край маси покрив другий;

котлетну масу кладуть на мокру харчову плівку у вигляді прямокутника 1,5-2 см завтовшки, 18-20 см завширшки, посередині вздовж кладуть фарш, краї з'єднують за допомогою плівки так, щоб один край маси покрив другий;

котлетну масу кладуть на мокру харчову плівку у вигляді прямокутника 0,5 см завтовшки, 18-20 см завширшки, посередині вздовж кладуть фарш, краї з'єднують так, щоб один край маси покрив другий;

котлетну масу викладають у вигляді прямокутника 1,5-2 см завтовшки, 18-20 см завширшки, посередині вздовж кладуть фарш, краї з'єднують так, щоб один край маси покрив другий;

Запитання 12

Якщо котлетну масу з риби готують з нежирної риби, то до неї додають:

варіанти відповідей

вершкове масло;

яловичий жир;

риб'ячий жир

олію

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест