Приготування напівфабрикатів

Додано: 12 листопада
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

За видом теплової обробки напівфабрикати розрізняють

варіанти відповідей

для варіння,смаження,тушкування

для смаження,запікання

для варіння,смаження,маринування

Запитання 2

Напівфабрикат азу відноситься до:

варіанти відповідей

порційних

дрібношматкових

великошматкових

Запитання 3

Верещака-це страва якої кухні

варіанти відповідей

вірменської

української

польської

Запитання 4

Яку форму мають битки українські

варіанти відповідей

овальну

круглу

форму валика

Запитання 5

Як правильно шпигувати м'ясо

варіанти відповідей

уздовж волокон

упоперек волокон

всі варіанти првильні

Запитання 6

Для чого шпигують м'ясо

варіанти відповідей

для збільшення маси виробу

для поліпшення смаку і аромату

для естетичного вигляду виробу

Запитання 7

Яке призначення панірування

варіанти відповідей

запобігає втраті вологи під час смаження і надає рум'яну кірочку

для збільшення об'єму виробу

для збільшення ваги виробу

Запитання 8

Що потрібно зробити ,щоб паніровка краще трималась при приготуванні напівфабриката

варіанти відповідей

напівфабрикат двічі панірують

напівфабрикат перед паніруванням змочують у льєзоні

напівфабрикат перед паніруванням обсмажують

Запитання 9

Термін зберігання панірованих напівфабрикатів

варіанти відповідей

не більше 10 годин

не більше 24 годин

не більше 12 годин

Запитання 10

Термін зберігання натуральних напівфабрикатів

варіанти відповідей

не більше 24 годин

не більше 36 годин

не більше 12 годин

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест