Вкажіть вид білка,який забарвлює м′ясо в червоний колір
Яку свинину відносять до І категорії?
Вкажіть температуру остиглого м'яса?
На скільки категорій поділяють свинину?
Дефростоване м′ясо - це.............................................
Яка частина свині кращя?
Яка частина свині краща для котлет?
Як називають задню частину свині?
Яка частина телятини найкраща?
Для смаження цілою, порційними панірованими шматочками та дрібними шматочками використовують?
З якої частини яловичини готують Ромштекс?
Чим фарширують Крученики волинські?
Вміст жирової тканини в січеній масі з свинини не повинен перевищувати?
Яку формумають Биточки?
За способом оброблення птиця ділиться на................
При якій температурі відтаюють морожену птицю?
До якої категорії субпродуктів відноситься Мозок?
При якій температури зберігають субпродукти?
Що потрібно зробити щоб печінка не гірчила?
При якій температурі варять м′ясо?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома