При розбиранні яловичої туші дістають такі частини:
При розбиранні свинячої туші дістають такі частини:
При розбиранні баранячої туші дістають такі частини:
За способом приготування розрізняють наступні напівфабрикати:
М′ясо шпиговане готують з наступної частини м'яса:
Напівфабрикат «біфштекс» має наступної форми та розмірів:
Напівфабрикат «лангет» має наступної форми та розмірів:
Напівфабрикат «котлета натуральна» має наступної форми:
Напівфабрикат «азу» має наступної форми та розмірів:
Для приготування напівфабрикату «гуляш» із свинини кубики нарізають з м′якоті:
Перед смаженням шашлика по – карському на шпажку наколюють необхідні продукти в наступній послідовності:
Для приготування плову м′ясо нарізують шматочками у вигляді кубиків масою:
Ромштекс січений має наступної форми та розмірів:
Для приготування котлет полтавських у перекручене м'ясо додають:
Напівфабрикат «зрази» має наступної форми:
Строк зберігання дрібно кускових напівфабрикатів з м'яса складає:
Напівфабрикати панірують, щоб:
Для приготування печінки смаженої в якості паніровки використовують:
Тушки птиці формують такими способами:
Строк зберігання напівфабрикатів з котлетної маси з птиці складає:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома