Приготування натуральної січеної маси з м'яса

Додано: 20 листопада
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

Що входить до складу натуральної січеної маси з м'яса

варіанти відповідей

м'ясо,вода або молоко,сало шпик,сіль,перець

м'ясо,вода або молоко,білий хліб,сіль,перець

м'ясо,вода або молоко,сіль,перець,цибуля

Запитання 2

Яку форму мають биточки по-селянськи

варіанти відповідей

приплюснуто-округлу

овальну з одним загостреним кінцем

форму кульки

Запитання 3

Яку форму має шніцель

варіанти відповідей

округло-приплюснуту

овально-довгасту

круглу

Запитання 4

Які прийоми використовують при приготуванні напівфабрикатів з січеної маси

варіанти відповідей

нарізання,подрібнення,перемішування,вибивання,порціонування

,панірування

нарізання,перемішування,вибивання,порціонування,запікання

нарізання,подрібнення,вибивання,панірування,тушкування

Запитання 5

Для чого вибивають натуральну січену масу

варіанти відповідей

щоб маса збільшилась в об'ємі

щоб маса стала більш соковитою

щоб маса стала однорідною і збагаченою повітрям

Запитання 6

Яка мета панірування

варіанти відповідей

щоб запобігти втраті вологи під час смаження

щоб збільшилась вага напівфабрикатів

щоб напівфабрикат збільшився в об'ємі

Запитання 7

За видом теплової обробки напівфабрикати розрізняють

варіанти відповідей

для варіння,смаження,тушкування

для варіння,смаження,заморожування

для варіння,тушкування,заморожування

Запитання 8

Чим відрізняється натуральна січена маса від котлетної

варіанти відповідей

до натуральної січеної маси додають білий хліб

до котлетної маси додають білий хліб

до натуральної січеної маси додають житній хліб

Запитання 9

Термін зберігання напівфабрикатів з натуральної січеної маси

варіанти відповідей

не довше ніж 12 год

не довше ніж 24 год

не довше ніж 36 год

Запитання 10

Чим користуються для проштовхування м'яса в м'ясорубку

варіанти відповідей

ножем

руками

дерев'яним проштовхувачем

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест