Моркву, цибулю, петрушку і селеру - піддають теплові обробці пасерування?
Чи можна пасерувати овочі у великій кількості жиру?
Спочатку пасерують моркву, а потім цибулю?
Пасерування це основний спосіб теплової обробки?
Пасерування це основний спосіб теплової обробки?
Цибулю пасерують до золотистої кірочки?
Овочі для пасерування нарізають кубиком, соломкою?
Моркву пасерують у жирі розігрітому до температури 150ºС ?
Буряки для пасерування нарізають соломкою або скибочками?
Коли пасеруємо овочі їх періодично помішуємо чи ні?
Томатне пюре можна додавати в пасеровку з овочів?
Пасерування це короткочасне обсмажування продукту?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома