"Приготування овочевих пасеровок"

Додано: 24 травня 2021
Предмет:
Тест виконано: 83 рази
12 запитань
Запитання 1

Моркву, цибулю, петрушку і селеру - піддають теплові обробці пасерування?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

Чи можна пасерувати овочі у великій кількості жиру?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 3

Спочатку пасерують моркву, а потім цибулю?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 4

Пасерування це основний спосіб теплової обробки?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

Пасерування це основний спосіб теплової обробки?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 6

Цибулю пасерують до золотистої кірочки?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 7

Овочі для пасерування нарізають кубиком, соломкою?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 8

Моркву пасерують у жирі розігрітому до температури 150ºС ?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

Буряки для пасерування нарізають соломкою або скибочками?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 10

Коли пасеруємо овочі їх періодично помішуємо чи ні?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 11

Томатне пюре можна додавати в пасеровку з овочів?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 12

Пасерування це короткочасне обсмажування продукту?

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест