" Приготування овочевих пасеровок"

Додано: 20 квітня 2021
Предмет:
Тест виконано: 1 раз
12 запитань
Запитання 1

Пасерують цибулю, моркву, петрушку та селеру?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 2

Чи можна пасерувати овочі у великій кількості жиру?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 3

Спочатку пасерують моркву, а потім цибулю?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 4

Пасерування це основний спосіб теплової обробки?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 5

Чи можна пасерувати кожен вид овочів окремо?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 6

Цибулю пасерують до золотистої кірочки?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 7

Овочі для пасерування нарізають?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 8

Моркву пасерують у жирі розігрітому до температури 150ºС ?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 9

Буряки для пасерування нарізають соломкою або скибочками?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 10

Коли пасеруємо овочі їх періодично помішуємо чи ні?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 11

Томатне пюре можна додавати в пасеровку з овочів?

варіанти відповідей

так

ні

Запитання 12

Пасерування це короткочасне обсмажування продукту?

варіанти відповідей

так

ні

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест