Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів

Додано: 20 березня 2023
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 82 рази
12 запитань
Запитання 1

Основою масляних кремів є:

варіанти відповідей

Вершки

Вершкове масло

Вершковий маргарин

Запитання 2

Співвідношення цукру і води при приготуванні сиропу для просочування виробів

варіанти відповідей

1:2

1:1,1

1:3

Запитання 3

Щоб отримати масляно-фруктовий крем до основного масляного крему додають:

варіанти відповідей

Джем

Варення

Конфітюр

Запитання 4

Білковий крем готують:

варіанти відповідей

одним способом

двома способами

трьома способами

Запитання 5

Для приготування мастики додавання лимонної кислоти процес підсушування виробів:

варіанти відповідей

уповільнює

затримує

прискорює

Запитання 6

Для оздоблення кондитерських виробів використовують глазур:

варіанти відповідей

сирцеву

заварну

шоколадну

Запитання 7

Причиною появи вологи під час збивання масла є:

варіанти відповідей

використання замерзлого масла

використання масла з підвищеною вологістю (типу Селянського)

використання пластикового посуду

Запитання 8

Як досягти ідеальної поверхні при нанесенні дзеркальної глазурі?

варіанти відповідей

Нанести глазур на рівну поверхню

нанести глазур на рівну охолоджену поверхню

похитати тортом

Запитання 9

Вершки якої жирності утворюють більш стійку піну?

варіанти відповідей

20

25

35

Запитання 10

Мусові торти це:

варіанти відповідей

різновид бісквітних тортів

сучасний десерт,що складається з основи,мусу,начинки,покриття

Запитання 11

Що називають темперуванням шоколаду?

варіанти відповідей

Розтоплення шоколаду на водяній бані

Це нагрівання та охолодження шоколаду до конкретної температури

Виливання околаду на мармуровий стіл

Запитання 12

Чим найчастіше покривають мусові торти?

варіанти відповідей

Дзеркальною глазурю

Велюром

Шоколадною стружкою

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест