Приготування піци

Додано: 11 лютого 2022
Предмет: Трудове навчання, 8 клас
Тест виконано: 345 разів
10 запитань
Запитання 1

Батьківщина піци:

варіанти відповідей

Єгипет


Індія

Греція

Італія

Запитання 2

Головна відмінність піци італійського типу:

варіанти відповідей

товщина тіста


велика кількість начинки


використання великої кількості зелені

Запитання 3

В якій послідовності повинен змінюватися

 смак піци:

варіанти відповідей

оливковий, м’ясний, томатний

сирний, томатний , оливковий

томатний, сирний, оливковий

Запитання 4

Яким чином перевіряють правильність випікання піци:

варіанти відповідей

потрібно скласти піцу не розломивши

проколоти кухарською голкою

Запитання 5

Температура випікання піци:

варіанти відповідей

180°

250°

350°

Запитання 6

Що таке «кальцоне»?

варіанти відповідей

пиріжок у вигляди човника

відкритий пиріг

«закрита піца»

Запитання 7

Яка піца нагадує італійський прапор?

варіанти відповідей

вегетаріанська

по-неаполітанськи

маргарита

Запитання 8

Найпопулярніша піца в Америці?

варіанти відповідей

маргарита

по-неаполітанськи

пепероні

Запитання 9

Яка тістова основа піци:


варіанти відповідей

шарове тісто

дріжджове прісне тісто

пісочне тісто

Запитання 10

Назвіть основний компонент піци:


варіанти відповідей

гриби

тунець

сир Моцарелла

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест