Приготування посипок

Додано: 27 травня 2022
Предмет:
Тест виконано: 101 раз
12 запитань
Запитання 1

Отримані бісквітні крихти підсушують у жаровій шафі при температурі:

варіанти відповідей

220-2300С;

250-2800С.

150-1800С;

Запитання 2

Бісквітні фісташкові крихти являють собою:

варіанти відповідей

підсушені бісквітні крихти;

крихти одержані з м’якушки бісквіту.

зафарбовані бісквітні крихти;

крихти з бісквітного капсуля

Запитання 3

Які крихтові посипки після подрібнення не просівають?

варіанти відповідей

бісквітні смажені крихти;

крихти з шарового напівфабрикату.

пісочні крихти;

крихти з повітряного напівфабрикату

Запитання 4

Використання посипок у кондитерському виробництві?

варіанти відповідей

оздоблення поверхні середньої сторони тістечок і напоїв

глазурування поверхні й бокової сторони тістечок і тортів

оздоблення поверхні й бокової сторони тістечок і тортів

Запитання 5

З чого можна приготувати посипки?

варіанти відповідей

патоки, шоколаду, агару , горіхів 

випечених напівфабрикатів, шоколаду, помади, горіхів 

випечених напівфабрикатів, шоколаду, меду , горіхів 

випеченого напівфабрикату, горіхів, шоколаду, хліба

Запитання 6

До цукристих посипок відносяться;

варіанти відповідей

нонпарель, цукор-пісок, цукровий сироп

нонпарель, цукор-пісок, цукрова пудра

какао, цукор-пісок, цукрова пудра

Запитання 7

Чому не рекомендується посипати грецькими горіхами вироби до випікання?

варіанти відповідей

вироби набувають неприємного смаку і запаху, а також темно-коричневого кольору;

залишаються на поверхні виробу жирні плями;

вироби матимуть непривабливий вигляд.

Запитання 8

Що є основою для приготування посипки «Трюфельна крупка»?

варіанти відповідей

шоколад;

помада основна

какао-порошок;

цукровий сироп

Запитання 9

Для ароматизації посипки «Трюфельна крупка» використовують:

варіанти відповідей

прянощі;

кавову витяжку.

ванільну пудру;

вершкове масло

Запитання 10

Термін реалізації посипки «Трюфельна крупка» становить:

варіанти відповідей

8-12 годин;

48 годин.

24 години;

72 години

Запитання 11

Що являє собою посипка нонпарель?

варіанти відповідей

підфарбований цукор-пісок;

цукрову пудру.

дрібну різнокольорову крупку, що виготовляється з помади;

Запитання 12

Коли мигдальна крупка застосовується в сирому вигляді?

варіанти відповідей

для оздоблення тортів

для імітації росточків на тістечках ″ Картопля″

для оздоблення всіх видів тістечок

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест