Отримані бісквітні крихти підсушують у жаровій шафі при температурі:
Бісквітні фісташкові крихти являють собою:
Які крихтові посипки після подрібнення не просівають?
Використання посипок у кондитерському виробництві?
. З чого можна приготувати посипки?
До цукристих посипок відносяться;
Чому не рекомендується посипати грецькими горіхами вироби до випікання?
Що є основою для приготування посипки «Трюфельна крупка»?
Для ароматизації посипки «Трюфельна крупка» використовують:
Термін реалізації посипки «Трюфельна крупка» становить:
Що являє собою посипка нонпарель?
Які посипки відносяться до цукристих?
При приготуванні посипки нонпарель м’яку крупку:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома