Приготування прісного здобного тіста та виробів з нього

Додано: 24 січня 2023
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 50 разів
6 запитань
Запитання 1

Оберіть правильний перелік продуктів необхідний для приготування прісного здобного тіста

варіанти відповідей

Борошно, сода, маргарин, цукор, яйця, сметана

Борошно, амоній, маграрин, цукор, яйця, кефір

Борошно, цукор, олія, маргарин, яйця, сметана

Борошно, маргарин, цукор, яйця, сметана

Запитання 2

Оберіть правильний варіант технології приготування прісного здобного тіста ручним способом

варіанти відповідей

Борошно перемішують з содою, просівають на стіл у вигляді гірки і роблять в ній заглиблення. У це заглиблення викладають розм'якшений маргарин, вливають розчин цукру, яєць, кислоти і швидко замішують тісто, поки воно не набуде пластичної консистенції.

Борошно перемішують з маргарином, роблять заглиблення. У це заглиблення вливають розчин соди, цукру, яєць, кислоти і швидко замішують тісто, поки воно не набуде пластичної консистенції.

Борошно перемішують з содою, просівають на стіл у вигляді гірки і роблять в ній заглиблення. У це заглиблення вливають розчин цукру, яєць, кислоти і швидко замішують тісто, потім додають розтоплений маргарин і замішують тісто пластичної конси стенції.

Запитання 3

Якою товщиною розкачують шар тіста для приготування "Сочників"?

варіанти відповідей

8-9 см

7-8 мм

5-6 мм

7-8 см

Запитання 4

Якою товщиною розкачують шар тіста для приготування "Ватрушок" з прісного здобного тіста?

варіанти відповідей

4 мм

5 мм

6 мм

7 мм

Запитання 5

Яка температура випікання виробів з прісного здобного тіста "Ватрушок" та "Сочників"

варіанти відповідей

200-220 0С

200-210 0С

180-200 0С

210-220 0С

Запитання 6

Протягом якого часу охолоджують прісне здобне тісто?

варіанти відповідей

30 хв

45 хв

60 хв

1 година

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест