Технологія приготування страв з каш, макаронів та бобових

Додано: 10 лютого 2023
Предмет: Трудове навчання, 11 клас
Тест виконано: 156 разів
12 запитань
Запитання 1

Як називають запіканку з гречаних круп з сиром?

варіанти відповідей

Крупник

Пудинг

Бабка

Запитання 2

Якаої консистенції варять кашу для приготування запіканок?

варіанти відповідей

рідкої

вязкої

розсипчастої

Запитання 3

Яка різниця між бабкою та запіканкою?

варіанти відповідей

Білки яєць окремо збивають до стійких піків

До складу бабки входить більше ароматизаторів

Бабки готують з дріжджами

Запитання 4

Яку паніровку використовують для приготування зраз манних фаршированих?

варіанти відповідей

Борошно

Горіхи

Сухарі

Запитання 5

Для приготування якої страви з каш використовують розпушувач( сода +оцет)?

варіанти відповідей

Манник

Сластьони з манної крупи

Бабка манна

Запитання 6

В якому посуді подають страви з каш?

варіанти відповідей

Мілка столова тарілка, порційна сковорідка

Мілка столова тарілка, пиріжкова тарілка

Мілка столова тарілка, лотках

Запитання 7

Для приготування крупника гречаного використовують сир якої жирності?

варіанти відповідей

18%

9%

1%

Запитання 8

Яку крупу використовують для крупені грибної?

варіанти відповідей

Гречку

Пшоно

Рис

Запитання 9

Яку страву з бобових готують з манною крупою?

варіанти відповідей

Квасоля по-домашньому

Горохлянка

Бабка з квасолі, свіжого сиру та моркви

Запитання 10

Яким способом варять макаронні вироби для приготування макаронника?

варіанти відповідей

Зливним

Незливним

Запитання 11

Який термін зберігання страв з макаронних виробів?

варіанти відповідей

30хв

2 год

6 год

Запитання 12

До якої температури охолоджують зварені макарони щоб додати яйця в приготуванні макаронника?

варіанти відповідей

60*С

20*С

80*С

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест