Приготування риби вареної та припущеної.

Додано: 29 серпня
Предмет:
6 запитань
Запитання 1

1. Страви з риби найкраще поєднуються за смаком з гарніром:

варіанти відповідей

з крупів;

з картоплі;

з макаронних виробів;

усі варіанти вірні

Запитання 2

2. До вареної і припущеної риби подають:

варіанти відповідей

картоплю варену, картопляне пюре;

смажену картоплю;

складний овочевий гарнір;

макарони варені, каші

Запитання 3

3. Під час подавання страв поряд з рибою кладуть:

варіанти відповідей

свіжі томати або огірки;

скибочку лимона;

Запитання 4

4. Для варіння риби води беруть у співвідношенні:

варіанти відповідей

на 1 кг риби - 4,5 л води;

на 1 кг риби - 3,5 л води;

на 1 кг риби - 2 л води;

Запитання 5

5. Щоб зберегти природний колір форелі, лососевих, осетрових риб під час варіння у воду додають:

варіанти відповідей

огірковий розсіл;

оцет і натертий хрін;

оцет

Запитання 6

6. Скільки часу припускають порційні шматочки риби;

варіанти відповідей

10-15 хв;

25-45 хв;

30 хв

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест