Приготування січеної маси та напівфабрикатів з неї

Додано: 17 жовтня
Предмет:
10 запитань
Запитання 1

В якому цеху проводять приготування січеної рибної маси

варіанти відповідей

рибний,м'ясо-рибний цех

гарячий цех

холодний цех

Запитання 2

Яка риба використовується для приготування натуральної січеної маси

варіанти відповідей

щука,судак,сом,минь,хек,тріска,окунь морський

короп,карась,сом,хек,тріска

окунь морський,карась,щука

Запитання 3

Що входить до складу натуральної січеної маси

варіанти відповідей

чисте філе риби,сало шпик,часник,перець,сіль

чисте філе риби,вода,цибуля,сіль,перець

хліб,чисте філе риби,сіль,перець

Запитання 4

Яку форму мають товченики рибні

варіанти відповідей

овальну форму

форму кульки

форму циліндра

Запитання 5

Яке маркування ножа і розробної дошки для обробки риби

варіанти відповідей

МС

РС

ОС

Запитання 6

Для чого вибивають рибну січену масу

варіанти відповідей

щоб маса стала більш густою

щоб маса збільшилась в об'ємі

щоб маса збагатилась повітрям і стала однорідною

Запитання 7

Чим відрізняється рибна котлетна маса від натуральної січеної рибної маси

варіанти відповідей

в котлетну масу добавляють білий хліб

в котлетну масу добавляють муку

в котлетну масу добавляють м'ясо

Запитання 8

Термін зберігання напівфабрикатів з січеної рибної маси

варіанти відповідей

6-8 год

10 год

24 год

Запитання 9

Яку форму мають січеники рибні

варіанти відповідей

овально-приплюснуту

круглу

форму кульки

Запитання 10

Для проштовхування риби у м'ясорубку користуємося

варіанти відповідей

руками

дерев'яним штовхачем

ножем

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест