ПРИГОТУВАННЯ СИРОПІВ

Додано: 15 березня 2021
Предмет:
Тест виконано: 140 разів
10 запитань
Запитання 1

Для глазурування поверхні пряників використовують

варіанти відповідей

інвертний сироп

тираж

крем "Шарлот

мастику

Запитання 2

Скільки часу необхідно уварювати інвертний сироп?

варіанти відповідей

7 - 10 хв.

5 - 7 хв.

25 - 30 хв.

10 - 15 хв.

40 - 45 хв.

Запитання 3

Яке співвідношення води і цукру для приготування сиропу для просочування виробів

варіанти відповідей

1:1,1

1:2 

1:1,5

1:1,8

Запитання 4

 Основна сировина для приготування сиропів?

варіанти відповідей

мед

праліне

цукор

патока

Запитання 5

Тиражний сироп застосовується для….?

варіанти відповідей

глазурування 

оздоблення

просочування

змащуваня

Запитання 6

Чим можна замінити патоку при приготуванні кондитерських виробів?

варіанти відповідей

інвертним цукром

нвертним сиропом

тиражом 

сиропом для просочування

Запитання 7

 Яке співвідношення цукру і води для приготування інвертного сиропу?

варіанти відповідей

1:1

10:4,4

1:1,1 

1:2

Запитання 8

Назвіть пробу сиропу, яка зображена на малюнку

варіанти відповідей

міцна кулька

м'яка кулька 

клейка крапля

карамель

Запитання 9

Щоб приготувати кавовий сироп, необхідно до звичайного сиропу додати

варіанти відповідей

какао

кава 

кавову витяжку

розтоплений шоколад

Запитання 10

Які властивості отримують вироби, виготовлені з додаванням інвертного сиропу?

варіанти відповідей

довго не черствіють 

швидше випікаються

стають більш солодкими

однорідна консистенція

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест