Для глазурування поверхні пряників використовують
Скільки часу необхідно уварювати інвертний сироп?
Яке співвідношення води і цукру для приготування сиропу для просочування виробів
Основна сировина для приготування сиропів?
Тиражний сироп застосовується для….?
Чим можна замінити патоку при приготуванні кондитерських виробів?
Яке співвідношення цукру і води для приготування інвертного сиропу?
Назвіть пробу сиропу, яка зображена на малюнку
Щоб приготувати кавовий сироп, необхідно до звичайного сиропу додати
Які властивості отримують вироби, виготовлені з додаванням інвертного сиропу?
Сироп- це:
Чи впливає температура води на розчинність цукру?
За якими показниками можна визначити щільність приготованого сиропу?
Час достигання білої цукрової помади?
Які види сиропів використовуються при приготуванні кондитерських виробів?
Для чого використовують цукрову помаду?
До якої температури уварюють помадний сироп?
Як приготувати кольорову цукрову помадку?
Як називається проба помадного готового сиропу?
Розчинність цукру у воді залежить від...
Скільки відсотків цукру має проба товста і тонка нитка?
Для нейтралізації інвертного сиропу, використовують
Яку есенцію не рекомендується використовувати для просочування?
До цукристих н/ф відносять:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома