Приготування соусів

Додано: 6 листопада 2023
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Як класифікують соуси за способом приготування....

варіанти відповідей

Основні, похідні.

З загусниками, без загусників.

Рідкі, густі

Запитання 2

Скільки часу можна зберігати основні гарячі соуси на водяній бані...

варіанти відповідей

3-4 години

1-2 години

12 годин

Запитання 3

Які соуси подаються до бідних на жир страв....

варіанти відповідей

Сметанний.

Польський

Червоний.

Запитання 4

Який соус подають до рисових та картопляних котлет...

варіанти відповідей

Молочний, сухарний.

Грибний.

Гірчичний, голанський.

Запитання 5

Що використовують як загусник для білого та червоного соусів...

варіанти відповідей

Крохмаль

Борошно

Сухарі

Желатин, агар.

Запитання 6

Яка температура подавання холодних соусів...

варіанти відповідей

20-25 градусів

10-12 градусів

5-8 градусів

65-70 градусів

Запитання 7

До якої температури охолоджують білу борошняну пасеровку....

варіанти відповідей

60-70 С

70 -90С

40 -60С

Запитання 8

Де використовують рідкий соус...

варіанти відповідей

Для поливання

Для подавання та тушкування

Для заправляння страв

Запитання 9

У процесі зберігання не утворюється плівка....

варіанти відповідей

Накриваємо кришкою.

На поверхню кладемо шматочки вершкового масла чи маргарину.

Зберігаємо на водяній бані.

Запитання 10

Яким відваром розводять крохмаль...

варіанти відповідей

Овочевим.

Холодним

Гарячим

Мясним

Запитання 11

На якому бульйоні готують соус паровий...

варіанти відповідей

Грибному

Рибному

З птиці, м'яса, з додаванням білого вина

Запитання 12

Який загусник використовують для приготування молочного основного соусу

варіанти відповідей

Біла жирова паніровка

Крохмаль

Бульйон

Агар

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест