Яйце це
Залежно від виду птиці розрізняють яйця, які використовують у харчуванні
Яйця якої птиці для приготування страв не використовують, оскільки вони можуть бути джерелом інфекційних захворювань.
Найцініші білки , які входять доскладу білкової частини яйця
Яйце куряче складається із
Яйця містять багато жиру, який сконцентрований переважно в жовтку у вигляді емульсії і має температуру топлення
Яка засвоюваність організмом людини яєць
На підприємствах масового харчування для приготування страв використовують курячі яйця і продукти їх переробки - це
Яйця курячі харчові залежно від терміну зберігання, якості і маси поділяються на
Залежно від маси дієтичні яйця поділяють
До харчових неповноцінних належать яйця, які мають дефекти:
Зберігають яйця в холодильній камері
Яєчний меланж — це
Перед використанням яйця обов'язково обробляють
За способом теплової обробки страви з яєць поділяють
Яйця варять
Для варіння яєць у шкаралупі беруть
Залежно від кулінарного використання і тривалості варіння дістають варені яйця різної консистенції - це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома