Яйце це
Залежно від виду птиці розрізняють яйця, які використовують у харчуванні
Яйця якої птиці для приготування страв не використовують, оскільки вони можуть бути джерелом інфекційних захворювань.
Найцініші білки , які входять доскладу білкової частини яйця
Яйце куряче складається із
Яйця містять багато жиру, який сконцентрований переважно в жовтку у вигляді емульсії і має температуру топлення
Яка засвоюваність організмом людини яєць
На підприємствах масового харчування для приготування страв використовують курячі яйця і продукти їх переробки - це
Яйця курячі харчові залежно від терміну зберігання, якості і маси поділяються на
Залежно від маси дієтичні яйця поділяють
До харчових неповноцінних належать яйця, які мають дефекти:
Зберігають яйця в холодильній камері
В рецептурах маса сирих і варених яєць (без шкаралупи) має
Яєчний меланж — це
Для взаємозаміни одного яйця масою нетто 40 г беруть яєчного порошку
Перед використанням яйця обов'язково обробляють
Яєчний порошок перед вживанням
За способом теплової обробки страви з яєць поділяють
Яйця варять
Для варіння яєць у шкаралупі беруть
Залежно від кулінарного використання і тривалості варіння дістають варені яйця різної консистенції - це
Час варіння яєць різними способами
Для варіння яєць без шкаралупи у воду додають
Який термін зберігання варених яєць
Який основний спосіб смаження використовують для приготування яєчних страв?
Під час приготування яєчних страв, яка норма солі на порцію?
Під час приготування яєчних страв, яка норма зелені на порцію?
Під час смаження , яку частину яйця посипають сіллю?
Який жир краще використовувати для смаження яєць?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома