Приготування страв з яєць.

Додано: 11 червня 2020
Предмет: Я досліджую світ, 10 клас
Тест виконано: 54 рази
10 запитань
Запитання 1

До яєць столових відносим яйця які знесені і реалізуються

варіанти відповідей

Через 7 діб

До 7 діб

Понад 3 доби

Запитання 2

До свіжих яєць належать ті які зберігались при температурі

варіанти відповідей

2-6 °C не більше 30 діб

1-2 °C не більше 30 діб

1-2 °C понад 30 діб

Запитання 3

Яйця з масою 54г. належать до:

варіанти відповідей

Дієтичних

2 категорії

1 категорії

Запитання 4

Суміш яєчних білків і жовтків називається:

варіанти відповідей

Яєчний меланж

Яєчний дефект

Яєчний напівфабрикат

Запитання 5

Овоскоп - прибор для визначення:

варіанти відповідей

Розміру яєць

Свіжості яєць

Маси яєць

Запитання 6

При варінні яєць додають сіль для того, щоб

варіанти відповідей

Запобігти витіканню яйця

Добре відмити шкаралупу

Не утворився сірководень

Запитання 7

Температура смаження яєць основним способом

варіанти відповідей

100-120°C

140-160°C

180-220°C

Запитання 8

Тривалість зберігання страв з яєць?

варіанти відповідей

0-6°C - 3 доби

12-18°C - 2 години

Подають негайно

Запитання 9

До складу пряжени входять:

варіанти відповідей

Омлетна маса, борошно, сметана

Омлетна маса, крохмаль, молоко

Яйця, борошно, молоко

Запитання 10

До омлета натурального входять

варіанти відповідей

молоко, яйця, маргарин

вода, яйця, олія

сметана, яйця, олія

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест