Приготування тістечок

Додано: 17 березня 2023
Предмет:
Тест виконано: 8 разів
12 запитань
Запитання 1

Тістечка - це...

варіанти відповідей

Штучні кондитерські вироби, що мають різноманітну форму і художньо оздоблену поверхню

Кондитерські вироби в вигляді пиріжків

Кондитерські вироби круглої, овальної форми з начинкою чи без неї

Запитання 2

Найважливіші показники якості тістечок це...

варіанти відповідей

Вага

Пишність та м'якість

Гарний зовнішній вигляд і приємний смак

Запитання 3

Відхилення маси штучних тістечок допускається в г не більше...

варіанти відповідей

3 г, 5 г

10 г 15 г

Не допускається

Запитання 4

Бісквітні тістечка БУШЕ виготовляють ....

варіанти відповідей

З поштучно випеченого н.ф. буше, круглої чи овальної, який ще називають бушетками форми

Квадратної форми випеченого бісквіта

Для приготування використовують бісквітну розмазку

Запитання 5

Пісочні тістечка виготовляють....

варіанти відповідей

З бісквітного н.ф.

З пісочного н.ф.

З заварного н.ф.

Запитання 6

Основою пісочних тістечок КОШИК є...

варіанти відповідей

Пісочна заготовка, випечена у спеціальній круглій чи овальній формі, що нагадує кошик

Пісочна заготовка трикутної форми

Пісочна заготовка квадратної форми

Запитання 7

Для приготування тістечка ЯБЛУКА В ШАРОВОМУ ТІСТІ використовують такі продукти...

варіанти відповідей

Шаровий н.ф. , яблука свіжі, цукор-пісок, яйця, кориця

Бісквітний н.ф., яблука, мед, яйця

Пісочний н.ф., кориця, сливи, яблука мочені, цукор, шоколад

Запитання 8

Для приготування тістечка ТРУБОЧКА ЗАВАРНА використовують такі продукти...

варіанти відповідей

Бісквітний н. ф., масляний крем, пудра цукрова










Заварний н.,ф., крем масляний, крихти бісквітні смажені, пудра цукрова,


Пісочний н.ф., крем білковий, яйця, пудра цукрова

Запитання 9

Білково- повітряне тісто випікають при температурі....

варіанти відповідей

200-220 С

100 -110С

180 -190С

Запитання 10

Пісочне тістечко ГОРІШОК випікають при температурі...

варіанти відповідей

230- 240С

190 -200С

110 -150С

Запитання 11

Які вино або коньяк можна використовувати при приготуванні тістечок....

варіанти відповідей

Коньяк або вино сухе червоне

Коньяк або вино міцне

Коньяк або вино десертне солодке

Коньяк

Запитання 12

Скільки часу витримують бісквіт для тортів, щоб закріпити структуру....

варіанти відповідей

Протягом 6-8 год

Протягом 3-4 год

Протягом 2-3 год

Не витримують

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест