Приготування вершкових кремів

Додано: 21 січня
Предмет:
7 запитань
Запитання 1

Вершки якої жирності використовують для приготування крему?

варіанти відповідей

20%

30%

33%

35%

Запитання 2

Який загальний час збивання вершкового крему?

варіанти відповідей

5 хв.

10 хв.

20 хв.

35 хв

2-3 хв.

Запитання 3

Який желюючий компонент можно додати до приготування вершкового крему?

варіанти відповідей

Будь який

Не можно додавати

Запитання 4

Якої температури повинні бути вершки та сметана для приготування крему?

варіанти відповідей

10 ͦ С

20 ͦ С

0 ͦ С

2 ͦ С

Будь якої температури

Запитання 5

Як використовують готові вершково-сметанні креми?

варіанти відповідей

Для склеювання випечених пластів та оздоблення кондитерських виробів

Для подачі як самостійний десерт

Для оздоблення поверхні тістечок і тортів, для заповнення порожнини випечених напівфабрикатів

Всі відповіді вірні

Запитання 6

Який вершковий сир використовують для приготування крему "Тірамісу"

варіанти відповідей
Запитання 7

Позначте причини чому вершки чи сметана НЕ ЗБИВАЮТЬСЯ до потрібного об'єму.

варіанти відповідей

  недостатньо охолоджені молочні продукти

додали до крему забагато цукру

до вершкової маси потрапив жовток яйця

молочні продукти не мають відповідної жирності

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест