Приготування вершкових та сметанних кремів

Додано: 10 травня 2023
Предмет:
Тест виконано: 188 разів
9 запитань
Запитання 1

Вершки якої жирності використовують для приготування крему?

варіанти відповідей

20%

30%

33%

35%

Запитання 2

Сметану якої жирності використовують для приготування сметанного крему?

варіанти відповідей

10%

20%

30%

можно використовувати будь якої жирності

Запитання 3

Який загальний час збивання вершкового крему?

варіанти відповідей

5 хв.

10 хв.

20 хв.

35 хв

2-3 хв.

Запитання 4

Який желюючий компонент можно додати до приготування вершкового крему?

варіанти відповідей

Будь який

Не можно додавати

Запитання 5

Якої температури повинні бути вершки та сметана для приготування крему?

варіанти відповідей

10 ͦ С

20 ͦ С

0 ͦ С

2 ͦ С

Будь якої температури

Запитання 6

Як використовують готові вершково-сметанні креми?

варіанти відповідей

Для склеювання випечених пластів та оздоблення кондитерських виробів

Для подачі як самостійний десерт

Для оздоблення поверхні тістечок і тортів, для заповнення порожнини випечених напівфабрикатів

Всі відповіді вірні

Запитання 7

Як готують вершково - сметанний крем?

варіанти відповідей

Охолоджені вершки і сметану перемішують, додають цукрову пудру, збивають 20 хв.

Охолоджені вешки і сметану збивають окремо. Потім все з'єднують і додають цукор

Вершки збивають 15 хв, додають сметану і збивають 5 хв

Сметану збивають з цукровою пудрою, додають вершки та перемішують

Запитання 8

Який вершковий сир використовують для приготування крему "Тірамісу"

варіанти відповідей
Запитання 9

Позначте причини чому вершки чи сметана НЕ ЗБИВАЮТЬСЯ до потрібного об'єму.

варіанти відповідей

  недостатньо охолоджені молочні продукти

додали до крему забагато цукру

до вершкової маси потрапив жовток яйця

молочні продукти не мають відповідної жирності

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест