1. Дайте правильну відповідь борошно – це…..
2. Скільки сортів виробляють борошна за якістю?
3. Визначте правильний технологічний процес приготування вареників.
4. Якої густоти повинно бути тісто для вареників?
5. Для чого залишають тісто для вареників на 30-40 хв?
6. Скільки основних способів формування вареників
7. В яку воду опускають вареники?
8. Скільки літрів води необхідно на 1 кг вареників?
9. Скільки часу варять вареники?
10. Яку кількість вареників подають на порцію?
11. Яке тісто замішують для приготування пельменів?
12. Яку кількість пельменів подають на порцію?
13. Якої густоти має бути тісто для приготування галушок?
14. Скільки часу витримують тісто для галушок?
15. Скільки часу варять галушки?
16. Якої густоти повинно бути тісто для приготування локшини?
17. При якій температурі підсушують локшину домашню?
18. Яку рідину використовують для приготування чебуреків?
19. Скільки чебуреків подають на порцію?
20. Яким способом смажать чебуреки?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома