Прісне тісто та вироби з нього: локшина домашня.

Додано: 18 лютого 2022
Предмет:
Тест виконано: 64 рази
12 запитань
Запитання 1

Тісто для приготування локшини домашньої замішують:

варіанти відповідей

на молоці

на воді

на кефірі

Запитання 2

Які яйця додають для приготування тіста?

варіанти відповідей

варені

смажені

сирі

Запитання 3

Яке тісто використовують для приготування локшини домашньої?

варіанти відповідей

пісочне

прісне

дріжджове

Запитання 4

Тісто потрібно витримати:

варіанти відповідей

10-20хв

20-30хв

30-40хв

Запитання 5

Вісля витримування тісто краще:

варіанти відповідей

розкачується

не має грудочок

не пливе

Запитання 6

Тісто на локшину домашню розкачують шаром:

варіанти відповідей

завтовшки 1-1,5мм

завтовшки 2-2,5мм

завтовшки 0,2-0,3 см

Запитання 7

Підсушені шари тіста перед нарізанням:

варіанти відповідей

складають у 3-4 шари, нарізають на полоски

скачують у рулет і нарізають

складають у 5-6 шарів, нарізають на полоски

Запитання 8

Після нарізання розсипають на:

варіанти відповідей

на дерев'яні столи


на алюміневі лотки

фанерні лотки

Запитання 9

Перед варінням локшину просушують :

варіанти відповідей

2-3 години

4-5 годин

5-6 годин

Запитання 10

Локшину сушать при температурі:

варіанти відповідей

20-25°C

25-35°C

40-50°C

Запитання 11

Яким способом теплової обробки готують локшину?

варіанти відповідей

основним

комбінованим

допоміжним

Запитання 12

Викогристовують локшину домашню для приготування:

варіанти відповідей

перших страв

гарнірів

як закуску

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест