Продукти для приготування кондитерських виробів

Додано: 25 вересня 2022
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 232 рази
6 запитань
Запитання 1

Для чого треба просіювати борошно перед замішуванням тіста?

варіанти відповідей

для звільнення від імовірних грудочок

щоб насити киснем

для звільнення від імовірних домішок

всі варіанти правильні

Запитання 2

До якого виду розпушувачів відносять дріжджі?

варіанти відповідей

хімічні

біологічні

механічні

Запитання 3

До якого виду розпушувачів відносять соду?

варіанти відповідей

хімічні

біологічні

механічні

Запитання 4

До якого виду розпушувачів відносять збиті білки?

варіанти відповідей

хімічні

біологічні

механічні

Запитання 5

До чого призводить надлишок цукру в тісті?

варіанти відповідей

тісто гірше підходить

виріб не пропікається в середині

зверху утворюються підгоріла карамелізована скоринка

всі варіанти правильні

Запитання 6

До якого виду розпушування відносять переслоювання тіста з жиром?

варіанти відповідей

хімічне

біологічне

механічне

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест