11. Пластування - це
2. Соус - це
3. Борщ Полтавський подається з:
4. Біфштекс - це напівфабрикат
5. Пряженя відрізняється від омлетів:
6. Каша якої консистенції готується для подальшого приготування виробів з каш?
7. Основною сировиною для приготування дріжджового тіста є:
8. До ракоподібних належать:
9. Скільки потрібно води для варіння м'яса великим шматком на 1 кг
10. Назвіть найпоширену українську солодку страву
11. Страви з сиру бувають:
12. Із скількох єтапів складається приготування дріжджового тіста опарним способом?
13. Візига - це....
14. Які продукти під час теплової обробки ущільнюються?
15. Яка тривалість варіння кісткового бульйону(з яловичих кісток) ?
16. Тюфтельки рибні формують у вигляді:
17. До складних форм нарізання овочів відносять:
18. Чим відрізняється ромштекс від антрекоту?
19. Основною сировиною приготування пісочного тіста є:
20. До тушкованих м'ясних страв відносять:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома