ПРОГРАМИ ДЛЯ ЗАПИСУ CD/DVD ДИСКІВ

Додано: 11 квітня 2022
Предмет: Інформатика, 10 клас
Тест виконано: 23 рази
6 запитань
Запитання 1

Який принцип запису використовують дисководи CD І DVD?

варіанти відповідей

Оптичний

Лазерний

Граверувальний

Накладальний

Запитання 2

З поданих варіантів виберіть програми, які використовуються для запису образів диску.

варіанти відповідей

SMALLCD, CDEX ТА ІНШІ.

ALCOHOL 120%, DAEMONTOLLS, CLONECD ТА ІНШІ

 NERO ТА ASHAMPOO ТА ІНШІ

Не має правильної відповді

Запитання 3

Чи можливий запис образу диску на USB носій за допомогою програми Ultra ISO?

варіанти відповідей

Так

Ні

Потрібно встановлювати допоміжні програми для запису

Можливо лише CD та DVD

Запитання 4

Виберіть правильну послідовність запису образу Windows на USB носій за допомогою програми Ultra ISO щоб вона була завантажувальна.

варіанти відповідей

Запускати програму краще від імені адміністратора, щоб не виникало ніяких проблем з правами. Після того, як програма запуститься, натискайте «Відкрити» і знаходите образ, який вам необхідно записати на флешку. Далі вибираємо пункт меню «Самозавантаження» і натискаємо на «Записати образ жорсткого диска». Тепер переконайтеся, що виділені на зображення нижче параметри відповідають виставленим параметрам у вашій програмі. Якщо ваша флешка не відформатовано, то варто натиснути «Форматувати» і відформатувати її в файлової система FAT32. Якщо ж ви вже форматувати флешку, то натискаєте «Записати» і погоджуєтеся з тим, що вся інформація буде стерта.

Запускати програму краще від імені адміністратора, щоб не виникало ніяких проблем з правами. Після того, як програма запуститься, натискайте «Відкрити» і знаходите образ, який вам необхідно записати на флешку. Далі вибираємо пункт меню «Інструменти» і натискаємо на «Записати образ флешки». Тепер переконайтеся, що виділені на зображення нижче параметри відповідають виставленим параметрам у вашій програмі. Якщо ваша флешка не відформатовано, то варто натиснути «Форматувати» і відформатувати її в файлової система FAT32. Якщо ж ви вже форматувати флешку, то натискаєте «Записати» і погоджуєтеся з тим, що вся інформація буде стерта.

Запускати програму краще від імені адміністратора, щоб не виникало ніяких проблем з правами. Після того, як програма запуститься, натискайте «Відкрити» і знаходите образ, який вам необхідно записати на флешку. Далі вибираємо пункт меню «Дія» і натискаємо на «Записати флешку». Тепер переконайтеся, що виділені на зображення нижче параметри відповідають виставленим параметрам у вашій програмі. Якщо ваша флешка не відформатовано, то варто натиснути «Форматувати» і відформатувати її в файлової система FAT32. Якщо ж ви вже форматувати флешку, то натискаєте «Записати» і погоджуєтеся з тим, що вся інформація буде стерта.

Запускати програму краще від імені адміністратора, щоб не виникало ніяких проблем з правами. Після того, як програма запуститься, натискайте «Відкрити» і знаходите образ, який вам необхідно записати на флешку. Далі вибираємо пункт меню «Самозавантаження» і натискаємо на «Записати флешку і диск». Тепер переконайтеся, що виділені на зображення нижче параметри відповідають виставленим параметрам у вашій програмі. Якщо ваша флешка не відформатовано, то варто натиснути «Форматувати» і відформатувати її в файлової система FAT32. Якщо ж ви вже форматувати флешку, то натискаєте «Записати» і погоджуєтеся з тим, що вся інформація буде стерта.

Запитання 5

Для того щоб записати завантажувальну флешку потрібно її обов'язково форматувати чи програма форматує самостійно флеш-носій за допомогою програми Ultra ISO?

варіанти відповідей

Програма автоматично запитає форматувати носій і без цього запис не можливий

Програма запитає про можливість форматування та це не є обов'язковим

Форматувати флеш-носій взагалі не потрібно

Флеш-носій записується лише один раз і більше не можливо записати на неї щещось якщо вже записано на неї якусь інформацію

Запитання 6

Який із видів оптичних магнітних дисків можна перезаписувати? Виберіть декілька правильних відповідей.

варіанти відповідей

CD

CD+R

CD+RW

DWD

DWD+R

DWD+RW

Тільки CD+RW та DWD+RW

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест