Вкажіть температуру подачі супів
Пасерованими овочами супи заправляють
Які з перерахованих супів подають і холодними і гарячими?
Як відпускають прозорий бульйон із гарніром - омлет паровий?
Як відпускають прозорий бульйон із гарніром - профітролі?
Які гарніри використовують до прозорих бульйонів?
Приготовлені прозорі супи зберігають на марміті
Укажіть вид супу: бульйон прозорий, колір золотисто-жовтий. Смак у міру солоний, з ароматом продуктів з чого готували. На поверхні - без частинок жиру. Продукти, що входять до складу гарніру зберегли форму, консистенція мяка
При якому порушенні у веденні технологічного процесу варіння бульйонів останні мають каламутний колір:
Назвіть компоненти для відтяжки, щоб освітлити м’ясний бульйон
Вкажіть норми відпуску: прозорого м’ясного бульйону в бульйонній чашці
Для прозорого бульйону з птиці відтяжку роблять із
Для прояснення бульйону мясного прозорого відтяжку з м'ясних продуктів додають у бульйон, температура якого
Відтяжку - морква з білками варять при слабкому кипінні
особливістю бульйону-борщку є
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома