Прячничне тісто

Додано: 14 лютого 2023
Предмет:
Копія з тесту: Прячничне тісто
Тест виконано: 70 разів
10 запитань
Запитання 1

Вироби з пряничного тіста довго зберігаються і не черствіють завдяки:

варіанти відповідей

Цукру

Яйцям

Патоки

Маргарину

Меду

Запитання 2

Оберіть способи приготування пряничного тіста

варіанти відповідей

Сирцевий

Уварювальний

Патоковий

Заварний

Запитання 3

Вироби з пряничного тіста, малопористі, тверді назвіть причину:

варіанти відповідей

понижена вологість тіста

збільшили час замішування тіста

недостатня кількість розпушувачів

Запитання 4

Оздоблюючий напівфабрикат для глазурування пряників - це

варіанти відповідей

помадка

інвертний сироп

тираж

патока

Запитання 5

1.    Для приготування заварних пряників заварку охолоджують до температури:

варіанти відповідей

55 - 65℃

15 - 17℃

25 - 27℃

45 - 50℃

Запитання 6

Вироби з пряничного тіста випікають при температурі:

варіанти відповідей

2300 - 240℃

170 - 180℃

220 - 230℃

190 - 210℃

Запитання 7

Випечені вироби з порожнинами на підошві, назвіть причину:

варіанти відповідей

забагато розпушувачів

недостатній час випікання

 тісто з підвищеною вологістю

мало цукру, збільшили час замішування тіста

Запитання 8

Як називається кондитерський напівфабрикат яким розписують пряники?

варіанти відповідей

айсинг

помадка біла основна

тираж

інвертний сироп

Запитання 9

Оберіть вироби з пряничного тіста

варіанти відповідей

Коврижка медова

Буше

Перекладанець медовий

Кекс "Горіховий"

Пряник "Дорожній"

Медівник

Запитання 10

Визначіть виріб на фото

варіанти відповідей

Медівник

Коврижка медова

Сочник

Тульський пряник

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест