Реберня Тест

Додано: 8 липня 2019
Предмет:
Тест виконано: 1 раз
12 запитань
Запитання 1

Місія Холдингу емоцій "!Fest"

варіанти відповідей

Безустанна турбота й забезпечення максимального комфорту кожному гостю.

 Продаж високоякісних продуктів і напоїв, об'єктивна інформація, найвищі стандарти обслуговування.

Творити унікальний простір позитивних емоцій та вражень, робити себе, місто, країну і світ кращими.

Дружелюбність, індивідуальний підхід, корпоративний дух.

Запитання 2

В мене чек на суму 160 грн без алкоголю. Я попросила списати 100 бофонів, а 60 грн заплатила готівкою. Чи отримаю я бофони за цей чек?

варіанти відповідей

 Так, 6 бофонів.

Так, 16 бофонів.

Ні, бо була оплата бофонами.

Так, 10 бофонів.

Запитання 3

В мене на карті Lokal 300 бофонів. Мій чек на суму 282 грн (ребра 170 грн, сік 40 грн і пиво 72 грн). Скільки бофонів ви можете списати для оплати рахунку?

варіанти відповідей

246 бофонів

282 бофони

210 бофонів

Всі варіанти правильні

Запитання 4

Термін дії бофонів...

варіанти відповідей

1 рік з моменту зарахування

 1 рік з моменту останнього списання

 Без термінів, поки не використаєш

Залежить від налаштувань в додатку

Запитання 5

Через скільки часу після здійнення транзакції нараховуються бофони?

варіанти відповідей

Через годину

 Миттєво

Через 24 години

Залежить від закладу

Запитання 6

Для чого використовують техніку продаж "Перше і останнє"?

варіанти відповідей

Щоб здійснити додаткові пропозиції.

Щоб надати гостю повну інформацію по меню.

 Щоб продати ту позицію, яка вигідна закладу.

Запитання 7

Виберіть основні причини харчового отруєння:

варіанти відповідей

1. Перехресне зараження.

2. Бактерії.

3. Погана особиста гігієна.

1. Перехресне зараження.

2. Недотримання часових-температурних режимів.

3. Погана особиста гігієна.

1. Недотримання часових-температурних режимів.

2. Погана особиста гігієна.

 1. Погана особиста гігієна.

2. Недотримання термінів зберігання та реалізації.

Запитання 8

Що таке Ревпаш?

варіанти відповідей

Показник, який дає можливість контролювати дохід протягом години пік.

Техніка активного продажу.

Спосіб маринування ребер.

Стандарт сервісу, за яким працює хостес.

Запитання 9

Що таке 2-хвилинна перевірка?

варіанти відповідей

Перевірка дотримання санітарних норм в санвузлі.

Перевірка столика після виносу замовлення (чи все смакує, чи все гаразд).

Перевірка перед початком зміни рук офіціанта на наявність гнійничкових захворювань.

Перерахунок каси серед дня (щоб виявити неспівпадіння і вчасно повідомити керівника або it-відділ).

Запитання 10

Виберіть твердження, яке найбільш точно передає концепцію "Реберні":

варіанти відповідей

Говоримо українською, їмо руками, співаємо як є настрій.

Ребра і до ребер, говоримо українською, "сервіс без футболу".

Ребра і до ребер, вхід без краваток, руками смачніше.

Руками смачніше, "2 ребра й кампот", вхід без краваток.

Запитання 11

Коли у вас другий рівень Ревпашу, який метод активного продажу буде найбільш дієвим?

варіанти відповідей

"Перше і останнє"

Крос-продажі

Альтернативні запитання

"Першие і останнє", альтернативні запитання.

Запитання 12

Ваш столик просить рахунок. У вас перший рівень Ревпашу. Ваші дії:

варіанти відповідей

Спитаю чи є карта Lokal, запропоную завантажити додаткок (якщо нема), запропоную списати бофони (якщо є карта чи додаток), запропоную ребра з собою, винесу рахунок і уточню спосіб оплати.

Винесу рахунок, уточню спосіб оплати.

Уточню про карту Lokal, винесу рахунок.

Винесу рахунок, уточню про карту Lokal та спосіб оплати, запропоную списати бофони.

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест