риба: обробка і приготування н.ф

Додано: 25 грудня
Предмет:
12 запитань
Запитання 1

Риба ціниться вмістом....

варіанти відповідей

білків, жирів

жирів, мінеральних речовин

білків, вітамінів

Запитання 2

Велику рибу массою більше 1,5кг розморожують...

варіанти відповідей

на повітрі

у воді

у дефростері

у солоній воді

Запитання 3

Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами

варіанти відповідей

45, 90

90

30, 90

45, 30

Запитання 4

Цілою використовують дрібну рибу масою... гр

варіанти відповідей

200-250

75-200

100-250

75-250

Запитання 5

Філе риби розморожують...

варіанти відповідей

к воді

у солоній воді

на повітрі

Запитання 6

Для пластування використовують рибу, масою...

варіанти відповідей

до 1,5 кг

понад 1,5 кг

1- 1,5 кг

Запитання 7

Підготовлені рибні напівфабрикати перед смаженням основним способом обкачують у...

варіанти відповідей

сухарях

 висівках

борошні

Запитання 8

Для припускання рибу нарізують під кутом

варіанти відповідей

30°

45°


90°

Запитання 9

Який хліб використовують для приготування котлетної маси?

варіанти відповідей

свіжий

одноденної випічки

черствий

Запитання 10

Чи входять сухарі до січеної натуральної маси

варіанти відповідей

так

ні

обидва варіанти правильні

Запитання 11

Вкажіть температуру замороженої риби

варіанти відповідей

-8; -10°С

-6; -8°С

 -2; -3°С

Запитання 12

З якою метою напівфабрикати з рибної котлетної маси перед смаженням панірують?

варіанти відповідей

Для збереження соковитості


Для насичення додатковим смаком

Для рум’яної скоринки

Для збереження  вітамінів

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест