Риба, обробка риби, приготування н/ф. ( 4 розряд)

Додано: 22 квітня 2020
Предмет:
Тест виконано: 111 разів
10 запитань
Запитання 1

Для фарширування використовують щуку....

варіанти відповідей

охолоджену

живу

морожену

Запитання 2

Підготовлені рибні напівфабрикати перед смаженням основним способом обкачують у...

варіанти відповідей

висівках

сухарях

борошні

Запитання 3

Який хліб використовують для приготування котлетної маси?

варіанти відповідей

свіжий

черствий

одноденної випічки

Запитання 4

Для фарширування використовують? Відповідь може містити декілька запитань.

варіанти відповідей

камбала

коропа

щуку,судака

Запитання 5

Способи фарширування риби Відповідь може містити декілька запитань.

варіанти відповідей

панчохою

кругляками

навпіл

Запитання 6

Натуральна січена маса складається із


варіанти відповідей

риба,сало шпик,часник,сіль,перець

риба,сало шпик,часник,цибуля,зелень,сіль,перець

риба,сало шпик,часник,яйця,цибуля та зелень,сіль,перець

Запитання 7

Креветки використовують:

варіанти відповідей

для салатів,супів

для супів. у натуральному вигляді

для супів, других страв, прикрашають рибні страви

у натуральному вигляді, для салатів, закусок, супів, других страв, прикрашають рибні страви.

Запитання 8

Сушену морську капусту перед використанням......Відповідь може містити декілька запитань.

варіанти відповідей

обчищають від механічних домішок

замочують у воді протягом 12 годин

варять протягом 2 годин

смажать протягом 15 хв

Запитання 9

Товченики рибні

варіанти відповідей

смажать

варять

припускають

Запитання 10

Метою вибивання січеної натуральної маси є Відповідь може містити декілька запитань.

варіанти відповідей

збагатити повітрям

для набухання білків

для однорідності

для рівномірного розподілу приправ

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест