Риба ціниться вмістом...
Жири в м'ясі риби перебувають у...
Жирна риба містить такий відсоток жирів
Вкажіть, які речовини риби формують її смак, запах і колір...
До якої родини риб відноситься кета?
Вкажіть рибу, яку відносять до окуневих....
Вкажіть чим ціниться тріска....
Чорну ікру отримують від риби родини...
Яку рибу використовують для приготування заливних страв?
Живу рибу зберігають протягом...
Вкажіть температуру замороженої риби...
Велику рибу массою більше 1,5кг розморожують...
Дефростація риби - це...
Вкажіть, чи можна розморожувати риби у воді (температура 35-40°С)...
Цілою використовують дрібну рибу масою...
Рибу нарізують на порціонні шматочки під кутами
Кількість відходів при розбиранні риби на кругляки становить...
Для пластування використовують рибу, масою...
Обробку окуневих риб розпочинають...
Яка риба містить отруйну плівку?
Для фарширування використовують щуку....
Підготовлені рибні напівфабрикати перед смаженням основним способом обкачують у...
Для приготування 1 кг льєзону потрібно...
Для смаження риби у фритюрі використовують...
Для приготування рибної котлетної маси використовують молоки свіжої риби...
Який хліб використовують для приготування котлетної маси?
Цілу розібрану рибу зберігають при температурі 0 до -4°С протягом...
Зрази рибні мають форму...
Тюфтельки рибні паніруюють у ...
Напівфабрикат котлета рибна має розміри...
Яка послідовність кулінарної обробки риби з хрящовим скелетом?
Для полегшення видалення «жучків» для варіння цілими пластами...
Яка риба відноситься до риб з хрящовим скелетом?
Із січеної маси без перцю і часнику по 1 – 2 шт. на порцію
формують н/ф. овальної форми, змочують у яйці, обкачують у білій паніровці це
Напівфабрикат у вигляді кульки, обкачаний в борошні, змочений в льєзоні, запанірований у пшеничному хлібі нарізаному кубиками.
Ковбаски рибні українські формують по...
Кульки рибні панірують...
Скільки є способів приготування тюфтельок рибних?
Биточки рибні мають форму...
Рибу фарширують....
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома