ЧАСТИНА І.
Чинники розміщення підприємств, що виробляють харчові продукти. Харчова промисловість в Україні. Особливості технологій та чинники розміщення підприємстві буряко-цукрового, олійного, маслосироробного, плодовоовочеконсервного, рибного, хлібопекарного, макаронного, борошномельного, круп’яного, кондитерського, пивоварного, виноробного виробництв, розливу безалкогольних напоїв, мінеральних вод.
Розвиток харчової промисловості більшою мірою залежить від розвитку:
Виробництво продукції, зображеної на ілюстрації, орієнтується:
На виробництві гострих соусів спеціалізується українська компанія:
Виберіть із перелічених міст України центр рибоконсервної промисловості:
Укажіть галузь харчової промисловості, виробництво продукції якої позначено на картосхемі України:
Укажіть рядок із назвами областей України, в яких розміщена найбільша кількість підприємств олійно-жирової промисловості:
Які адміністративні одиниці України вирізняються найбільшою концентрацією підприємств цукрової промисловості?
Виберіть галузі харчової промисловості, які зорієнтовані в своєму розміщенні на споживача:
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома