RUM AND TEQUILA

Додано: 9 грудня 2023
Предмет: Алгебра, 4 клас
10 запитань
Запитання 1

Tequila Mixto це:

варіанти відповідей

Лікер на основі Текіли

Текіла, в склад якої входять 51% блакитної агави та інші спирти

Текіла родом з Німеччини

Преміальна текіла витримки понад 2 роки

Запитання 2

Особливість Olmeca полягає в:


варіанти відповідей

Вся текіла витримується від 2 місяців

Агава прозростає на червоних мінеральних грунтах

Преміальна очищена вода

Агава дозріває щонайменше 12 років

Запитання 3

Olmeca Gold це:

варіанти відповідей

Мікс текіли Silver та Reposado

Текіла витримки від 6 місяців

Текіла Silver підфарбована карамеллю

Преміальна текіла з ретельно обраних плодів агави

Запитання 4

Olmeca Altos це преміальний продукт, який:


варіанти відповідей

Створено "барменами для барменів"

Створено до сторіччя роботи Дистилерії Olmeca

Створено у Los Altos, на відміну від базової Olmeca

Є текілою категорії Mixto, а не з вмістом агави 100%

Запитання 5

Що про Кубинський ром вірно:

варіанти відповідей

Виготовляється виключно з соку цукрової тростини

У склад окрім цукрової тростини додають тютюн

Він є найбільш популярною категорією рому у світі

Більшість классичних ромових коктейлів створені на кубинському ромі

Запитання 6

Havana Club 7 Anos має смако-ароматичний профіль:



варіанти відповідей

Кремовий ванільно-кокосовий

Свіжі фрукти та мінерали

Солодкі прянощі, тютюн, какао, фрукти

Тропічні фрукти, переважно ананас та лайм

Запитання 7

Havana Club зазначає на пляшці:

варіанти відповідей

Вік наймолодшого рому в купажі

Вік найдорослішого рому в купажі

Середній вік рому

Вік дозрівання цукрової тростини 

Запитання 8

Havana Club витримують в:

варіанти відповідей

Діжки з-під Jameson та Chivas

Діжки з японського дубу

Свіжообпалені діжки з американського дубу

Діжки з кубинської деревини

Запитання 9

Lamb's Spiced це:

варіанти відповідей

Ром кубинського стилю міцності 40%

Ром британського стилю міцності 30%

Ром іспанського стилю міцності 30%

Ром французького стилю міцності 40%

Запитання 10

Методологія виробництва текіли:

варіанти відповідей

Подвійна дистиляція

Неперервна перегонка в колоні

Вимочування запеченої агави в спирті

Створення натурального екстракту агави та змішування його зі спиртом

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест