Самостійна робота "Підготовка торгових залів"

Додано: 17 березня 2021
Предмет:
Тест виконано: 16 разів
15 запитань
Запитання 1

Приміщення для обслуговування відвідувачів, місце для приймання їжі і відпочинку:

варіанти відповідей

аванзал

загальний зал

вестибюль

гардероб

Запитання 2

Яке меню використовують на базах відпочинку:

варіанти відповідей

скомплектоване

денного раціону

бенкетне

спеціальних видів.

Запитання 3

Який вид столової білизни має розмір 80х 35 см?

варіанти відповідей

рушник

серветка

ручник

скатертина

Запитання 4

. .... – це перелік страв, закусок та напоїв, де зазначено ціну їх та вихід:

варіанти відповідей

прейскурант

барна карта

меню

винна карта

Запитання 5

. .... – це перелік винно-горілчаних напоїв, де зазначено ціну за пляшку та 100г:

варіанти відповідей

барна карта

винна карта

прейскурант

меню

Запитання 6

. . .... – це перелік змішаних напоїв, де зазначено ціну та компоненти:

варіанти відповідей

барна карта

винна карта

прейскурант

меню

Запитання 7

На якому документі офіціант пише замовлення:

варіанти відповідей

реєстр

накладній

рахунку

ордеру

Запитання 8

Закусочна, пиріжкова тарілки, закусочний прибор, фужер, серветка, спеції та квіти – це варіант сервірування столу до:

варіанти відповідей

вечері

сніданку

обіду

бенкету

Запитання 9

Після фірмових страв в меню вказують:

варіанти відповідей

гарячі закуски

перші страви

десерт

холодні закуски

Запитання 10

Після холодних закусок в меню вказують:

варіанти відповідей

гарячі закуски

перші страви

десерт

фірмові страви

Запитання 11

Прості варіанти складання серветок застосовуються до:

варіанти відповідей

вечері

бенкету

сніданку

обіду

Запитання 12

Меню завершують:

варіанти відповідей

хлібобулочними виробами

десертом

гарнірами

гарячими напоями

Запитання 13

Прейскурант завершують:

варіанти відповідей

фруктами

тютюновими виробами

горілкою

пивом

Запитання 14

Особиста підготовка офіціанта:

варіанти відповідей

гігієна тіла та одягу, перевірка приналежностей офіціанта

періодичні медичні огляди

миття посуду

попереднє сервірування столу

Запитання 15

Хто проводить інструктаж з усіма працівниками, перевіряє готовність офіціантів до обслуговування, видає під звіт бланки рахунків.

варіанти відповідей

директор

менеджер

метрдотель

шеф-кухар

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест