Вкажіть, яким вимогам повинна відповідати якість питної води...
Дезінфекція - це...
Вкажіть, що таке інкубаційний період інфекційного захворювання
Вкажіть, які отруєння не мікробного походження ви знаєте...
Скажіть при яких умовах утворюються спори у мікробів...
Вкажіть, які фактори знижують імунітет людини ...
До санітарних - гігієнічних вимог відносять...
При виявленні яких захворювань потрібно негайно відсторонити працівника харчоблока...
Що означає маркування обробних дощок МС, РВ....
Харчові продукти, що швидко псуються перевозять....
Не заправленні салати та вінегрети зберігають при температурі 6 С....
Молочні продукти зберігають при температурі....
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома