санітарна обробка посуду при приготуванні страв з круп

Додано: 30 квітня 2023
Предмет: Технології, 10 клас
Тест виконано: 3 рази
5 запитань
Запитання 1

краще варити каші

варіанти відповідей

в казанах, парових казанах

посуді з товстим дном

Запитання 2

при варінні використовують казани місткістю

варіанти відповідей

150-200 л

100-150 л

200-250 л

Запитання 3

для миття кухонного посуду використовують ванни

варіанти відповідей

двогніздові з затвердженим розміром

трьохніздові

Запитання 4

споліскують посуд, що миють вручну при температурі

варіанти відповідей

70 С

60 С

65 С

Запитання 5

просушують посуд, що миють вручну

варіанти відповідей

сушильні шафі

на решітках

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест