У закладах ресторанного господарства необхідно мати не менш ніж _____ комплекти столового і чайного посуду, а також столових приборів.
Кількість столового посуду і приборів, що використовуються одночасно, повинна відповідати не менше ніж
Для миття посуду в ручний спосіб у мийній столового посуду обладнується ...
Раз на тиждень робоче обладнання та інвентар слід дезинфікувати ...
Ширина робочого місця біля плити на одного працівника повинна становити не менш ніж ...
Оберіть неправильне твердження.
Оберіть неправильне твердження.
У закладах ресторанного господарства заборонено використовувати...
Миття посуду проводиться у
Виберіть неправильне твердження.
З усіх металів для виготовлення кухонного посуду, деяких видів столового посуду, найкраще відповідає гігієнічним вимогам
Розташування технологічного обладнання не має
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома