Sauces

Додано: 11 квітня 2020
Предмет: Англійська мова
Тест виконано: 142 рази
12 запитань
Запитання 1

sauce

варіанти відповідей

a thickened liquid used to flavor and enhance other foods

paste of equal parts flour and fat

stock that is reduced and concentrated; flavorful, thick liquid

a mixture of coarsely chopped onions, carrots and celery

Запитання 2

What are the five sauces that are used to produce other sauces

варіанти відповідей

Father Sauce

Sister Sauce

Brother Sauce

Mother Sauce

Запитання 3

 What is a Roux?

варіанти відповідей

A Specialty Sauce

A Seasoning

A Thickening Agent

One of the 5 Mother Sauces

Запитання 4

What are the five mother sauces?

варіанти відповідей

Hollandaise, Veloute, Bechamel, Espagnole & Tomato

Hollandaise, Bechamel, Mornay, Espagnole & Tomato

Hollandaise, Veloute, Roux, Mornay & Tomato

Hollandaise, Veloute, Bechamel, Roux & Tomato

Запитання 5

What is the purpose of a sauce?

варіанти відповідей

Adds texture, visual appeal, complimentary flavors, moisture

Add moisture

Texture, Body, Color, Consistency, Translucency

Adds flavor

Запитання 6

What is the classic name for white (milk) sauce?

варіанти відповідей

Mother Sauce

Veloute Sauce

Bechamel Sauce

Tomato Sauce

Запитання 7

What is the most commonly used thickeners for sauce making?

варіанти відповідей

Egg

Margarine

Flour

None of the above

Запитання 8

What is the mother sauce called that is basically white stock thickened with a blond roux?

варіанти відповідей

Veloute

Espagnole

Bechamel

Hollandaise

Запитання 9

sauce made from milk and white roux

варіанти відповідей

tomato sauce

brown sauce/espagnole

hollandaise sauce

bechamel

Запитання 10

 Sauce made from a stock and tomatoes

варіанти відповідей

hollandaise sauce

tomato sauce

bechamel

veloute

Запитання 11

A sauce which is an emulsion of eggs, butter, and lemon

варіанти відповідей

veloute

hollandaise sauce

brown sauce/espagnole

tomato sauce

Запитання 12

tomato sauce

варіанти відповідей

made from brown stock and brown roux

sauce made from a stock and tomatoes

sauce made from a stock and carrots

made from white stock and white roux

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест