На які групи поділяють рибні консерви залежно від сировини?
Недопустимі дефекти рибних консервів?
Як класифікується чорна ікра залежно від особливостей виробництва?
Які умови і строки зберігання рибних пресервів?
Яка відмінність рибних пресервів від рибних консервів?
Фрикадельки рибні відносять до?
На які сорти поділяють "Шпроти"
Який поділ на сорти мають консерви натуральні із додаванням олії?
Який ступінь іржавіння має іржа, що утворила раковини у жерсті?
Бомбаж, що виникає в результаті взаємодії продукту із внутрішньою поверхнею банок має назву...?
Скільки зберігають натуральні рибні консерви?
На які сорти за якістю поділяють ікру лососеву зернисту?
Для виробництва якої ікри використовують зерно міцне, крупне і середнє, без присмаку мулу чи трави, одного кольору?
З якою метою при виробництві ікри додають антисептик?
Дефект, що виникає під час пробивання ястиків і пошкоджуються ікринки має назву?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома