Рецептори смаку належать до:
Здатність пристосовувати рівень своєї чутливості до інтенсивності подразника,- це така властивість сенсорних систем, як
Перетворення енергії подразників у нервові імпульси здійснюється:
Центральним відділом аналізатора є
Прозора передня частина білкової оболонки, яка пропускає і заломлює промені світла та захищає око від пошкоджень, - це
Ділянка в центрі сітківки, де містяться переважно колбочки. яка вважається місцем найкращого бачення, - це
Чорний пігмент сітківки, який поглинає світло і перешкоджає відбиттю й розсіюванню променів, називається
Здатність ока сприймати предмети на різних відстанях, - це
До середнього вуха не належить:
Нюхова зона розташована в такій частці півкуль, як
Центр терморегуляції розташований у
Сенсорна система, за допомогою якої людина отримує найбільшу кількість інформації, - це
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома