Меню - це перелік ......................................, запропонованих гостям.
Сервірування - це .................. підготовки столу до прийняття їжі.
Композиція - це .................... розрізнених складових частин у гармонійне єдине ціле.
Особливу увагу слід приділити розташуванню предметів оформлення столу:
Під час складання меню передусім враховують наявність........... і ......... запрошених гостей.
Окрасою столу завжди були ........ .
Фрукти подають у ........... .
Ножі кладуть ............... від тарілки лезом до неї.
Виделку кладуть ................ від тарілки
Посередині столу ставлять ........................... .
Солодкі страви подають зазвичай ..................... святкового столу.
Перед тим, як їх подати, рекомендується прибрати зі столу використаний ................... .
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома