Властивості шокової заморозки:
Термін зберігання продуктів в камері шокової заморозки.
В чому полягає головний принцип шокової заморозки?
Чому при шоковій заморозці потрібно максимально швидко заморожувати продукти?
З яких етапів здійснюється процес шокової заморозки?
Яке призначення камери шокового замороження BSF-22?
За який термін часу температура продуктів в камері шокової заморозки знижується з +65 0С до +10 0С?
За який термін часу температура продуктів в камері шокової заморозки знижується з +65 0С до -18 0С?
Яку температуру зовнішнього середовища витримує камера шокового заморожування ?
Який максимальний об'єм завантажування камери шокового заморожування BSF-22?
Який об'єм має камера шокового заморожування BSF-22 ?
Чи відбувається висихання інгредієнтів продуктів при шоковому заморожені?
Завдяки чому продукти, які піддаються шоковому заморожуванню зберігають структуру свіжої страви?
Що відбувається з бактеріями в продуктах, які піддаються шоковому заморожуванні?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома