Системи автоматизації діяльності закладів ресторанного господарства. Інформаційні технології

Додано: 24 вересня 2020
Предмет: Інформатика, 10 клас
Тест виконано: 71 раз
8 запитань
Запитання 1

Спеціалізований комп’ютеризований комплекс програм і устаткування, який відкриває можливості щодо забезпечення ефективного управління закладами ресторанного господарства.

варіанти відповідей

Електронне меню

Сучасна система автоматизації

Інша відповідь

Запитання 2

Ефект від впровадження автоматизованої системи може бути розділений на ... складові

варіанти відповідей

Фінансову

Якісну

Економічну

Інша відповідь

Запитання 3

Реальна економія і прибуток, а також: стають практично неможливими зловживання на виробництві; повний контроль за витратами коштів на виробничі і невиробничі потреби; оптимізація зарплати за підсумками роботи кожного працівника виробництва, офіціанта, бармена або менеджера; точний розрахунок собівартості страви, що дає можливістьоптимізації ціни страви; введення продуманої політики знижок - основні характеристики...

варіанти відповідей

фінансової складової 

якісної складової 

інша відповідь

Запитання 4

Можливість отримання оперативної точної інформації про рух продуктів;

зменшення кількості обслуговуючого персоналу (в основному працівників бухгалтерії) - характеристики .... складової


варіанти відповідей

Економічної

Фінансової

Якісної

Запитання 5

Оперативність передачі завдання на виробництво - прискорення обслуговування відвідувачів;

підвищення якості приготування страв (контроль за дотриманням калькуляційних карт);

оперативність і точність розрахунку з відвідувачем - характеристики... складової


варіанти відповідей

якісної

фінансової

економічної

інша відповідь

Запитання 6

Більшість автоматизованих систем, що використовуються в закладах ресторанного господарства, складаються з ... підсистем 

варіанти відповідей

автоматизації роботи залу (фронт-офіс) 

автоматизації обліку та управління (бек-офіс).

інша відповідь

Запитання 7

Оптимізація зарплати за підсумками роботи кожного працівника виробництва, офіціанта, бармена або менеджера; точний розрахунок собівартості страви, що дає можливістьоптимізації ціни страви; введення продуманої політики знижок - характеристики ... складової

варіанти відповідей

фінансової

якісної

економічної

інша відповідь

Запитання 8

Реальна економія і прибуток, а також: стають практично неможливими зловживання на виробництві; повний контроль за витратами коштів на виробничі і невиробничі потреби - характеристики ... складової

варіанти відповідей

якісної

економічної

фінансової

інша відповідь

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест