Спеціалізований комп’ютеризований комплекс програм і устаткування, який відкриває можливості щодо забезпечення ефективного управління закладами ресторанного господарства.
Ефект від впровадження автоматизованої системи може бути розділений на ... складові
Реальна економія і прибуток, а також: стають практично неможливими зловживання на виробництві; повний контроль за витратами коштів на виробничі і невиробничі потреби; оптимізація зарплати за підсумками роботи кожного працівника виробництва, офіціанта, бармена або менеджера; точний розрахунок собівартості страви, що дає можливістьоптимізації ціни страви; введення продуманої політики знижок - основні характеристики...
Можливість отримання оперативної точної інформації про рух продуктів;
зменшення кількості обслуговуючого персоналу (в основному працівників бухгалтерії) - характеристики .... складової
Оперативність передачі завдання на виробництво - прискорення обслуговування відвідувачів;
підвищення якості приготування страв (контроль за дотриманням калькуляційних карт);
оперативність і точність розрахунку з відвідувачем - характеристики... складової
Більшість автоматизованих систем, що використовуються в закладах ресторанного господарства, складаються з ... підсистем
Оптимізація зарплати за підсумками роботи кожного працівника виробництва, офіціанта, бармена або менеджера; точний розрахунок собівартості страви, що дає можливістьоптимізації ціни страви; введення продуманої політики знижок - характеристики ... складової
Реальна економія і прибуток, а також: стають практично неможливими зловживання на виробництві; повний контроль за витратами коштів на виробничі і невиробничі потреби - характеристики ... складової
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома