Соусі гарячі зберігають на марміті при температурі?
Фізіологічні значущість соусів полягає в тому, що?
1. Соуси червоні варять 1 годину тому, що?
Прянощі до соусів гарячих додаються?
При якому порушення у веденні технологічного процесу варіння бульйонів останні мають каламутний колір?
1. Бульйон рибних відходів відрізняється від м’ясо-кісткового наявністю?
Технологічне забезпечення якості соусів білих здійснюється завдяки?
Вино перед введенням в гарячі соуси треба?
Кількість розчинних речовин у соусах із загусниками під час зберігання на марміті протягом 2 годин?
Чому у більшість гарячих соусів входить борошняна пасеровка?
До яких страв подають абрикосовий соус?
До яких страв подають соус-хрін?
Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома