Соуси білі на рибному і м'ясному бульйоні

Додано: 8 листопада 2023
Предмет: Технології
11 запитань
Запитання 1

Яка температура подавання гарячих соусів?

варіанти відповідей

50-55°С;

60-65°С;

65-70°С.

Запитання 2

Яка температура відпуску холодних соусів?

варіанти відповідей

10 - 12 °С

12 - 14 °С

14 -16 °С

Запитання 3

Скільки грамів солі використовують для приготування 1 кг соусу?

варіанти відповідей

8 г

10 г

12 г

Запитання 4

Який вихід соусів?

варіанти відповідей

25 г

50 г

75 г

100 г

Запитання 5

Як рідку основу для приготування соусів використовують?

варіанти відповідей

воду

бульйон

відвар

молоко

вершки

круп'яний відвар

Запитання 6

Холодну пасеровку використовують для ?


варіанти відповідей

Для швидкого приготування соусів

Для соусів молочних

Для соусів сметанних

Запитання 7

М'ясний сік що утворився при смажінні м'яса використовують для ?

варіанти відповідей

Як основа для білих соусів

Для поливання страв

Як загущувач для соусів

Запитання 8

Які правила пасерування борошна ?

варіанти відповідей

Насипають шаром 2-3 см на лист чи сковороду

Насипають шаром 3-4 см на лист чи сковороду

Насипають шаром 5 см на лист і обсмажують у жаровій шафі

Запитання 9

Щоб не утворилася на поверхні соусу плівка його потрібно ?

варіанти відповідей

Заправити вершками

Заправити льєзоном

Защипати маслом

Запитання 10

Які соуси краще додавати до м'ясних і рибних страв ?

варіанти відповідей

Сметанні з томатом

З печерицями та щавлем

Молочний з цибулею

Соус паровий

Запитання 11

Скільки часу варять білий соус ?

варіанти відповідей

10-15 хв

15-20 хв

20-25 хв

25-30 хв

Створюйте онлайн-тести
для контролю знань і залучення учнів
до активної роботи у класі та вдома

Створити тест